Verhuisservice Senioren, studenten en kleine huishoudens voor inwoners van Zeeland:

Ik bied een extra voordelige Opruimservice voor kleine huishoudens. Indien u bijvoorbeeld verhuist van een eigen woning of huurwoning naar een verzorgingstehuis of studentenkamer ben ik u hierbij graag van dienst. Ik help u graag met alles vervoeren en eventueel afvoeren van spullen die niet meeverhuisd hoeven te worden. Ook als u kleiner gaat wonen en uw inboedel voor een gedeelte verhuisd moet worden, een deel verkocht moet worden of een andere bestemming moet krijgen.

Vervoer van kleine inboedel bij verhuizing:

Ook kan ik uw kleine inboedel voor u verhuizen. Ik heb hiervoor een verhuisbus ter beschikking. Overtollige inboedel kan ik voor u vervoeren naar een andere locatie zoals een kringloopwinkel. Daarnaast koop ik in sommige gevallen antieke meubels, curiosa en brocante op. 

Voordelige tarieven voor senioren en studenten:

Indien uw inboedel verhuist of afgevoerd moet worden kunt u een verhuisbedrijf inschakelen.  De tarieven van verhuisbedrijven zijn “stevig” en vooral bedoeld voor “grote verhuizingen”. Ik heb extra aantrekkelijke tarieven voor senioren en 1 persoons huishoudens. Daarnaast is mijn aanpak persoonlijk en luister ik goed naar uw wensen.  Een goede service en laag tarief, dat is mijn manier van werken. Ik ben alle senioren en studenten in Zeeland met verhuisplannen graag van dienst. Ik doe echter alleen “kleine verhuizingen binnen Zeeland”.

Meer informatie of vrijblijvende offerte aanvragen?