Reacties

Dieuwertje
23 dagen geleden

Voor een tweede keer ingeschakeld om de schuur op te ruimen.Netjes en snel .Betaalbare prijs Zeker aan te raden

Maaike Martin
een maand geleden

Vriendelijke en efficiĆ«nte service! Ons appartement in het centrum van Middelburg keurig volgens afspraak leeg gemaakt en alle aandacht voor spullen/kleding welke nog een 2e kans verdienden. Absolute aanrader šŸ‘.

Esther
2 maanden geleden

Wat een gouden man en een top werker.hij heeft mij zonder oordeel uit de brand geholpen.een bedrijf die ik een tien met griffel geef .

Greet
3 maanden geleden

Mark heeft ons terras leeggehaald, enorme klus. Prima werk geleverd voor een schappelijke prijs. Veel planten en struiken hebben een nieuwe bestemming gekregen. Ik kan Goeietroep iedereen aanbevelen!

Johs
3 maanden geleden

Mark heeft voor ons de huurwoning van onze moeder ontruimd en klaar gemaakt voor de oplevering. Alle spullen zijn zorgvuldig weg gehaald en ook al het het vloerbedekking is keurig verwijderd. Wij zagen daar erg tegenop. Heel fijn contact gehad.

Peter
3 maanden geleden

Mark heeft precies gedaan wat van hem werd gevraagd. De woning uitruimen! Komt zijn afspraken goed na en werkt tegen een heel schappelijk tarief. Chapeau!!

Marga
4 maanden geleden

We zijn heel tevreden over de ontruiming van de vloer- en raambekleding van onze huurwoning. Fijn dat Mark onze laminaatvloer heeft kunnen weggeven. De prijs was prima voor al het werk dat gedaan is!

Angelina
5 maanden geleden

Mark heeft mijn verhuizing keurig uitgevoerd en tegen een schappelijke prijs. Ik ben zeer tevreden over zijn werkzaamheden.

Bernard
5 maanden geleden

Ik heb Mark leren kennen als een zeer betrouwbaar persoon, die zijn afspraken nakomt en bovendien zeer accuraat en efficiƫnt werkt. Hij heeft op een prettige en binnen de afgesproken tijd de woning van mijn overleden tante ontruimd.

Dries
6 maanden geleden

Enorm blij dat we hem hebben ingeschakeld om het huis van onze moeder te ontruimen. Alles is volgens afspraak verlopen en heel fijn contact gehad. We zullen hem zeker vaker voor klussen inschakelen. Niks was teveel.

Reactie plaatsen