Reacties

Marga
15 dagen geleden

We zijn heel tevreden over de ontruiming van de vloer- en raambekleding van onze huurwoning. Fijn dat Mark onze laminaatvloer heeft kunnen weggeven. De prijs was prima voor al het werk dat gedaan is!

Angelina
2 maanden geleden

Mark heeft mijn verhuizing keurig uitgevoerd en tegen een schappelijke prijs. Ik ben zeer tevreden over zijn werkzaamheden.

Bernard
2 maanden geleden

Ik heb Mark leren kennen als een zeer betrouwbaar persoon, die zijn afspraken nakomt en bovendien zeer accuraat en efficiƫnt werkt. Hij heeft op een prettige en binnen de afgesproken tijd de woning van mijn overleden tante ontruimd.

Dries
2 maanden geleden

Enorm blij dat we hem hebben ingeschakeld om het huis van onze moeder te ontruimen. Alles is volgens afspraak verlopen en heel fijn contact gehad. We zullen hem zeker vaker voor klussen inschakelen. Niks was teveel.

Angelina
6 maanden geleden

Vlotte en vriendelijke afhandeling, betaalbare prijs. Ik kan hem zeker aanraden.

Fam. Sanderse
7 maanden geleden

Op een prettige wijze zijn er goede afspraken gemaakt voor de ontruiming van onze huurwoning en het opleverklaar maken voor de verhuurder. Het werk is naar volle tevredenheid en keurig op tijd uitgevoerd. Veel aandacht was er om spullen een 2e kans te geven via kringloop. Afval is gescheiden aangeboden voor recycling. De prijs voor al dat goede werk is zeker gunstig te noemen.

Angela
8 maanden geleden

Zaterdag een klus geklaard en zeer goed afgerond. Op tijd, snel en netjes gewerkt, ook niets te veel en voor een klein bedrag. Een aanrader voor een doelgroep die niet zo snel een verhuisbedrijf kunnen betalen !

R. van Eede
10 maanden geleden

Vandaag de oplevering van het appartement gehad. Het huis is leeg gehaald en alles is volgens afspraak verlopen. Er was misschien nog sprake van asbest en daarover is ook heel goed gecommuniceerd.
Een echte aanraderšŸ‘ kan het bedrijf aan iedereen aanbevelen

Peter K.
10 maanden geleden

Wij hebben Mark leren kennen als een harde werker. Hij doet alles snel en zorgvuldig, in de helft van de tijd dat wij verwachtten. Wij denken dat zijn werk veel meer waard is dan het bescheiden bedrag dat hij vraagt. Beslist een aanrader.

Fam.van Scheyen
10 maanden geleden

Wij waren super tevreden met het leeghalen van ons huis. Alle afspraken zijn heel netjes nagekomen. Tegen sympathieke prijzen. Niet twijfelen, gewoon doen!

Reactie plaatsen