Goedkoop woning ontruimen in Zeeland: 

Woningontruiming Zeeland: Wij kunnen uw woning of het huis in Zeeland, geheel of gedeeltelijk, ontruimen tegen een scherp, goedkoop tarief en met de aandacht die de woning, inboedel en ontruiming verdient. Overtollige inboedel en spullen voeren wij af naar bijvoorbeeld Kringloopwinkels voor een tweede leven of worden door ons verkocht. Vaak kunnen wij uit de inboedel nog wat spullen inkopen. Inboedel en andere spullen die niet meer bruikbaar zijn worden netjes afgevoerd naar het afvaloverslagstation. Duurzaamheid, hergebruik en recycling is een belangrijk aandachtspunt. Voordat wij een woning in Zeeland goedkoop kunnen ontruimen, komen wij langs om de situatie ter plaatse te bekijken om met u als opdrachtgever de bijzonderheden te bespreken. Of het nou gaat om een woningontruiming in Goes, woningontruiming in Middelburg, Woningontruiming in Vlissingen of een woningontruiming in Domburg. Wij ontruimen woningen in heel Zeeland. 

 

  • U neemt contact op met Goeietroep Opruimservice
  • Er wordt in overleg een afspraak met u ingepland om ter plaatse het werk te bekijken. Indien dit voor u niet mogelijk is pakken we dit in overleg anders op.
  • Nadat de werkzaamheden duidelijk zijn ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.
  • Na akkoord van de offerte plannen we in overleg de werkzaamheden in. 
  • Tijdens en na de werkzaamheden vinden wij persoonlijk contact belangrijk. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en de opdracht is pas afgerond als u als opdrachtgever tevreden bent.

 

Offerte en uw akkoord:

Voordat wij aan een opdracht kunnen beginnen, maken wij met u een persoonlijke afspraak om de woning en inboedel te bekijken en stellen wij samen met u vast wat de woning ontruiming praktisch betekent en wat en wanneer er wat afgevoerd moet worden. Op basis van uw wensen en de geconstateerde situatie maak wij een offerte waarin staat wat u van ons kunt verwachten en op welke voorwaarden en tarieven wij de woning in Zeeland kunnen ontruimen. Als u de offerte heeft geaccepteerd en de overeenkomst tot ontruiming is bevestigd kunnen wij voor u aan de slag gaan.

Wij starten pas met de opdracht als voor beide partijen duidelijk is wat er is overeengekomen en de opdracht is bevestigd. Wij verplichten ons vervolgens overeenkomstig de woning te ontruimen en hetgeen wij afgesproken hebben uit te voeren. Ook kantoren, bedrijfsgebouwen en dergelijke kunnen wij ontruimen in Zeeland. Bovenstaande geldt ook voor de ontruiming van garages, opslagruimten en tuinen in Zeeland.

Normaal vervuilde woningen kunt u ook laten ontruimen door Goeietroep Opruimservice. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Ik ben u graag van dienst!