Goedkoop woning ontruimen in Zeeland:

Woningontruiming Zeeland: Ik kan uw woning of het huis van bijvoorbeeld een dierbare overledene in Zeeland, geheel of gedeeltelijk, ontruimen tegen een scherp, goedkoop tarief en met de aandacht die de woning, inboedel en ontruiming verdient. Overtollige inboedel en spullen voeren wij af naar bijvoorbeeld Kringloopwinkels of opkopers voor een tweede leven. Inboedel en andere spullen die niet meer bruikbaar zijn, kunnen we naar een afvaloverslagstation afvoeren. Duurzaamheid en hergebruik is een belangrijk aandachtspunt. Voordat wij een woning in Zeeland goedkoop kunnen ontruimen, kom ik langs om de situatie ter plaatse te bekijken en met u als opdrachtgever de bijzonderheden te bespreken.

 

Offerte en uw akkoord:

Voordat ik aan een opdracht kan beginnen, maak ik met u een persoonlijke afspraak om de woning en inboedel te bekijken en stel ik samen met u vast wat de woning ontruiming praktisch betekent en wat en wanneer er wat afgevoerd moet worden. Op basis van uw wensen en de geconstateerde situatie maak ik een offerte waarin staat wat u van ons kunt verwachten en op welke voorwaarden en tarieven ik de woning in Zeeland kunnen ontruimen. Als u de offerte heeft geaccepteerd en de overeenkomst tot ontruiming is bevestigd kan ik voor u aan de slag gaan.

Ik start pas met de opdracht als voor beide partijen duidelijk is wat er is overeengekomen en de opdracht is bevestigd. Ik verplicht mij vervolgens overeenkomstig de woning te ontruimen en hetgeen wij afgesproken hebben uit te voeren. Ook kantoren, bedrijfsgebouwen en dergelijke kan ik ontruimen in Zeeland. Bovenstaande geldt ook voor de ontruiming van garages, opslagruimten en tuinen in Zeeland.

Normaal vervuilde woningen kunt u ook laten ontruimen door Goeietroep Opruimservice. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ik ben u graag van dienst!