Sloopwerkzaamheden

Bij Goeietroep Opruimservice bent u ook aan het juiste adres voor sloopwerkzaamheden in Zeeland. Het gaat hier wel om kleinere sloopwerkzaamheden. Denk hierbij aan het verwijderen van een keuken, weghalen van een schutting, bloembakken, inbouwkasten, tuinhuis, strippen van de woning voor een verbouwing of het verwijderen van alleen de vloerbedekking.

Vooral het verwijderen van vloeren en bekleding van trappen doen wij regelmatig. Voor het uitvoeren van diverse klussen en het eventueel vernieuwen van vloeren en trappen werken wij regelmatig samen met Klussenbedrijf Zeeland. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Ook voor het gereedmaken voor oplevering van uw huurwoning of het opruimen na (ver)bouw werkzaamheden kunt u bij mij terecht. Bij elke opdracht wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met het duurzaam verwerken van de af te voeren items.

Vooraf wordt samen met u als opdrachtgever het werk stap voor stap besproken. Na de sloopwerkzaamheden worden de vrijgekomen materialen netjes afgevoerd en wordt de plaats waar de sloop heeft plaatsgevonden netjes bezemschoon opgeleverd. Vraag gerust naar de mogelijkheden als u iets heeft wat gesloopt en afgevoerd dient te worden.